چرا کسب و کار خانگی؟

چرا کسب و کار خانگی؟
امتیاز دهید

این روزها خیلی از افراد به دنبال راه انداختن کسب و کار خانگی خود هستند. در عین حال ترس از شروع کردن کار، ابهام در چگونگی شروع کار، ترس از شکست به خاطر آشنا نبودن با مشاغل خانگی و سازوکار فروش، و یا ترس از ازدست‌دادن سرمایه‌ی اندک، مانع از آن می‌شود که افراد وارد این مقوله بشوند.

راه‌ انداختن یه کار خانگی تمام‌وقت یا نیمه‌وقت نیازمند بررسی و تحقیق است، که در این مقاله قصد داریم به مزایا و معایب آن بپردازیم.

12 مزیت کسب و کار خانگی:

1.     منعطف بودن ساعت کاری با توجه به شرایط زندگی

این که برنامه کاری روزانه‌تان دست خودتان باشد و با توجه به شرایط زندگی و حال و هوای خودتان و موقعیت خانواده‌تان تنظیمش کنید، یکی از مهم‌ترین مزیت‌های کار کردن در منزل است. شما می‌توانید هر زمان که لازم شد در حین کار به نیازهای خانواده‌تان رسیدگی کنید.

اگر عاشق این هستید که بعد از ناهار یک چرت کوتاه بزنید و بعد دوباره مشغول کار بشوید، شغل خانگی انتخاب مناسبی است.
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که شب ها انرژی بیشتری برای کار دارند و یا با صبح زود بیدار شدن و سر کار رفتن مشکل دارید، پس بدانید که کسب و کار خانگی یا دورکاری و کار در منزل برای شما می‌تواند یک انتخاب ایده‌آل باشد.

2.     داشتن زمان بیشتر برای رسیدگی به فرزندان و برنامه‌های شخصی

اگر فکر می‌کنید کارتان دارد وقت زیادی از شما می‌گیرد و شما را از خانواده‌ دور کرده است، راه‌اندازی یک کار خانگی می‌تواند به شما کمک کند ساعات بیشتری در کنار خانواده باشید و زمان بیشتری را به بازی و هم‌کلام شدن و رفاقت با فرزندانتان اختصاص دهید.

داشتن یک کار با ساعات کاری منعطف یعنی فراغت بیشتر در تعامل با خانواده و حتی رسیدگی به علایق شخصی خودتان.
همین مزیت موجب شده است که زنان زیادی به مشاغل خانگی تمایل نشان بدهند و خودشان یک کسب و کار کوچک راه بیندازند. با این روش بدون اینکه نگران بچه‌ها و کارهای خانه باشند، هم یک فعالیت مفید دارند و هم یک درآمد مستقل.
در شرایطی که یکی از اعضای خانواده به دلیل نقص جسمی یا بیماری و یا شرایط روحی خاص، نیازمند مراقبت بیشتر باشد، میتوان با راه‌انداختن یک کار در منزل کنترل اوضاع را بهتر در دست گرفت.

البته داشتن یک شغل در کنار کارهای خانه نیازمند برنامه‌ریزی و مدیریت زمان است تا نه سیخ بسوزد و نه کباب.

3.      کسب درآمد از انجام کارهای مورد علاقه

مدتی است هرچه آگهی‌های استخدام و کاریابی را بررسی می‌کنید، شغلی که مورد علاقه‌تان باشد پیدا نمی‌کنید؟ شما در این مشکل تنها نیستید.

درصد زیادی از شاغلین، مشغول به کارهایی هستند که به آن علاقه ندارند و در حیطه تخصص‌شان نیست. پس چرا خودتان دست به کار نمی‌شوید؟
در مقاله های بعدی بیشتر به انواع کسب و کار خانگی خواهیم پرداخت و به شما کمک خواهیم کرد تا بتوانید کاری با توجه به مهارت و علاقه خود راه بیاندازید.

وقتی کاری را انجام می‌دهید که آن را دوست دارید، احتمال موفقیت‌تان در آن خیلی بیشتر است.

4.      مزایای مالیاتی

خیلی از مشاغل وابسته به میزان درآمد آن شغل، از دادن مالیات معاف می‌شوند. کافی است کسب و کارتان را در سامانه حمایت از مشاغل خانگی در «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» ثبت کنید و مجوز کسب و کار بگیرید تا مشمول معافیت مالیاتی بشوید.

حواس‌تان باشد فقط در صورتی که برای کسب و کارتان مجوز بگیرید و خودتان هم اظهارنامه مالیاتی پر کنید (یعنی به صورت خوداظهاری باشد) می‌توانید از معافیت‌ها بهره‌مند شوید.

5.     کار بدون آقابالاسر

کسب و کار خانگی مناسب افرادی است که دوست ندارند کسی به آنها امر و نهی کند. به علاوه لازم نیست کارآفرینان نگران دیر رسیدن باشند (مگر اینکه قرار ملاقاتی داشته باشند).

دیگر نیازی نیست برای مرخصی با کسی هماهنگ کنند و سرماخوردگی‌شان را به کسی اطلاع بدهند. دیگر کسی از پشت سر، کارشان را رصد نمی‌کند تا مچ‌شان را بگیرد. با کار در منزل، هر کسی خودش آقا و رئیس خودش است.

6.      درآمد قابل کنترل

درحالی‌که خیلی‌ها به خاطر نگرانی از درآمد ثابت و قابل اعتماد در کسب و کار خانگی، ترجیح می‌دهند شغل خانگی نداشته باشند، خوب است این نکته را هم در نظر بگیریم که مشاغل خانگی اجازه می‌دهند خودتان محصولات و یا خدمات‌تان را ارزش‌گذاری کنید.

به عنوان یک کارآفرین شما این حق را دارید که کارتان را قیمت بگذارید و خودتان اهداف مالی کسب و کارتان را تعیین کنید.
تا زمانی که محصولات و خدمات باکیفیتی ارائه می‌دهید و مارکتینگ خوبی دارید و با تبلیغات و فعالیت‌های اجتماعی مناسب، مشتری‌های خودتان را پیدا می‌کنید، درآمد خوبی خواهید داشت.

7.      با هر سرمایه ای صاحب کسب و کار شوید

افتتاح یک مغازه یا دفتر کار علاوه بر هزینه هایی مانند رهن و اجاره، نیازمند تجهیزات پیشرفته و البته دکوراسیون مناسب است. این درحالی است که برای راه اندازی کسب و کار در منزل شما می توانید سرمایه ی خود را صرف خرید تجهیزات و مواد اولیه کنید. ما به شما خواهیم گفت چطور با سرمایه ای کمتر از 10 میلیون به درآمدی دلخواه برسید.

8.     رضایت بیشتر

ارتباط مستقیمی بین رضایت شغلی و شادی درونی وجود دارد. وقتی شما کاری را انجام می‌دهید که به آن علاقه دارید و در ضمن در آن کار هم موفق می‌شوید، مستحق خوشحالی هستید. رضایت از کار و شادمانی در همه حوزه‌های زندگی‌‌ شما نفوذ می‌کند، شما را صبورتر و نسبت به زندگی امیدوارتر می‌کند. یادتان باشد که رضایت و امیدواری از فاکتورهای مهم طول عمر بیشتر هستند.

9.      آموختن مهارت‌های جدید و پیشرفت حرفه‌ای

غالبا کار کردن به عنوان یک کارمند به آدم‌ها حس در جا زدن می‌دهد؛ چون زندگی هر روز‌شان تکرار روزهای پیشین است. در یک کسب و کار خانگی حتی اگر کارهای روزانه تکراری باشد، کارآفرین دستش باز است و فرصت دارد تغییراتی در کار ایجاد کند، راه‌های جدید را امتحان کند و به محصولاتش تنوع بدهد.
ایجاد یک شغل جدید نیازمند مهارت و یادگیری چیزهای جدید است. به علاوه برای اینکه در بازار رقابت دوام بیاورید لازم است که اطلاعات‌تان را در حوزه کاری‌تان به روز نگه دارید.

به طور خلاصه این شما هستید که روزتان را طراحی می‌کنید و تصمیم می‌گیرید که چه کنید و همین مدیریت، شما را به سمت فراگیری مهارت‌های جدید و ارتقاء دانش سوق می‌دهد.

10.  استرس کمتر، سلامت بیشتر

کارکردن از منزل سطح استرس فرد را پایین می‌آورد و سلامت او را بهبود می‌بخشد. دیگر درگیر ترافیک خیابان‌ها نمی‌شوید، خیال‌تان از بابت مسائل خانه راحت‌تر است، در خانه غذای سالم‌تری می‌خورید و می‌توانید میزان خواب روزانه‌تان را تنظیم کنید.

11.  صرفه‌جویی در هزینه‌ها

وقتی نیاز نباشد برای رفتن به محل کار، روزانه هزینه‌هایی را صرف بنزین اتومبیل یا کرایه تاکسی و اتوبوس، گرفتن پرستار بچه یا شهریه مهد کودک و یا غذای بیرون کنید، در حقیقت از هزینه قابل توجهی در طول ماه جلوگیری کرده‌اید که می‌توانید همان مخارج را در کار خانگی‌تان سرمایه‌گذاری کنید.

12.  کار در محیط و لباس راحت

دیگر کت و شلوار و مانتو و مقنعه را فراموش کنید. با زیرپیراهنی و پیژامه، با تاپ و شلوارک لم بدهید روی کاناپه و کار کنید!

شاید شغل خانگی شما جوری باشد که نتوانید یک جا بنشینید و پول در بیاورید، شاید لازم باشد در کارگاه‌تان یا در آشپزخانه مشغول به کار باشید؛ ولی در هر حال دیگر مجبور به پوشیدن لباس‌های رسمی و کفش و جوراب نیستید. برای لذت بردن از کار، چه چیزی بهتر از این راحتی؟!

 

معایب کسب و کار خانگی:

 

اگر از آن دسته افرادی هستید که در خانه نمی توانید نظم و ترتیب کارها را حفظ کنید و باید محیط کارتان جدای از منزل باشد، توصیه می‌کنیم عادت های خود را تغییر دهید و یا از شروع کسب و کار خانگی صرف نظر کنید.

در واقع کار در منزل معایب زیادی ندارد اما باید به چندین نکته توجه داشته باشید. نظم و ترتیب در کار شما حرف اول را می زند.

از آنجایی که در ابتدای کار از بازگشت سرمایه و مدت زمان به درآمد رسیدن کار مطمئن نیستید، اقدام به خرید تجهیزات گران قیمت نکنید. سعی کنید تجهیزاتی با کیفیت و قیمت مناسب تهیه کنید. این روزها با بالا رفتن سطح آگاهی افراد، محصول یا کیفیت و مشتری مداری جایگاه ویژه ای پیدا کرده است.

 

کلام آخر:

 

و در آخر با صبر و بازاریابی مداوم می توانید کسب و کار موفق در منزل داشته باشید.
در مقالات آینده به معرفی برخی مشاغل خانگی و سرمایه ی مورد نیاز برای هریک خواهیم پرداخت.

اگر بعد از خواندن مقاله بالا قصد راه انداختن کسب و کار خانگی خود را دارید، یک قلم و کاغذ بیاورید و ایده‌های کار خانگی خود را یادداشت کنید، آن‌ها را سبک و سنگین کنید و بهترین و عملی‌ترین ایده را انتخاب کنید. در یادداشت‌های بعدی مطالبی درباره راه‌اندازی انواع کسب و کار خانگی، موانع این کار، عوامل مؤثر بر موفقیت در مشاغل خانگی و… ارائه خواهد شد.

شما می توانید از طریق وبلاگ نواتجهیز و یا صفحه اینستاگرام ما به این مطالب دسترسی داشته باشید.

تیم تولید محتوا نواتجهیز
ارسال دیدگاه