همه چیز درباره‌ی کسب و کار سوسیس کالباس

همه چیز درباره‌ی کسب و کار سوسیس کالباس
با تشکر از همراهی شما

این روزها با آمدن کرونا و پروتکل های بهداشتی همه به دنبال راهی برای کسب درآمد در خانه هستند. از جمله مشاغلی که به راحتی در خانه قابل انجام است، تولید سوسیس و کالباس خانگی است. در این مطلب قصد داریم به جزئیات بیشتری از این کسب و کار بپردازیم.

مقدمه

در مطلب قبل از مزایا و معایب کار در منزل گفتیم. اما تجربه ثابت کرده کار تولید سوسیس و کالباس در منزل از جمله مشاغلی است که بانوان زیادی به آن علاقه نشان داده اند و مشغول این حرفه هستند. اما ممکن است سوالات زیادی ذهن شما را به خود مشغول کرده باشد.

آیا شما هم به این فکر می کنید که از کجا شروع کنید؟

در این فکر هستید که چقدر سرمایه احتیاج دارید؟

به تولید چه نوعی از سوسیس کالباس بپردازید که پر فروش تر باشد؟

پس تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید و یا برای مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سرمایه ی اولیه مورد نیاز برای کسب و کار سوسیس و کالباس خانگی:

باید دقت کنید که در ابتدای کار هزینه های جانبی و اضافی می تواند فشار زیادی به شما بیاورد. اما از طرفی دیگر کم هزینه کردن هم ممکن است مشکلاتی به همراه داشته باشد. حالا اینکه این سرمایه چقدر باشد، وابسته به این است که شما کدامیک از موارد گفته شده در ادامه را ضروری می دانید و از کدام یک از آن ها چشم می پوشید.

برای شروع این کار شما نیاز به یک چرخ گوشت حرفه ای و یا دستگاه کاتر میکسر برای مخلوط کردن و پوره کردن مواد دارید. تفاوت دو دستگاه فوق در این است که با استفاده از چرخ گوشت های حرفه ای شما ناچارید چند بار مواد را از داخل دستگاه رد کنید اما با کاتر میکسر تنها یکبار میکس کردن مواد به شما خمیری یکدست می دهد و می توانید حین انجام کار سایر ادویه ها را نیز اضافه کنید.

از جمله وسایل دیگری که برای شروع این کار به آن احتیاج دارید، سوسیس پرکن و کالباس بر است. سوسیس پر‌کن‌های موجود در بازار در دو مدل دستی و برقی هستند. برای شروع کار می توانید از مدل دستی که قیمت مناسب تری دارد، استفاده کنید و در صورتی که تیراژ کارتان به 10 الی 20 کیلو رسیده است، سوسیس پر کن نوا گزینه ی مناسبی برای شماست.

با توجه به شرایط اقتصادی، ممکن است مشتریان شما درخواست مقداری کمتر از یک کیلو نمایند و یا دوست داشته باشند کالباس خود را به صورت اسلایس شده خریداری کنند. بنابراین برای تکمیل ابزار کار خود بهتر است که یک اسلایسر یا همان کالباس بر در کنار وسایل خود تهیه کنید.

برای پخت رول ها می توانید دستگاه بخارپز خریداری کنید و یا سبدی فلزی را روی دیگ آبجوش قرار دهید.

در نهایت با توجه به موارد بالا شما برای شروع، سرمایه ای در حدود 4 تا 6 میلیون تومان نیاز دارید و در ادامه در رابطه با بازگشت سرمایه و فوت و فن افزایش فروش توضیح خواهیم داد.

چقدر زمان می برد تا سرمایه ام برگردد و کارم جا بیفتد؟

وقتی حرف از کسب و کاری در حوزه ی خوراکی حرف می زنیم، کیفیت و طعم حرف اول را میزند. طبیعتا مشتریان شما هوشمند هستند و تفاوت کیفیت را تشخیص می دهند، پس تا حدی کیفیت محصول، قیمت آن را توجیح می کند. اما به این معنی نیست که گران بفروشید. شما می توانید با در نظر گرفتن سود مناسب در کنار کیفیت خوب مشتریان را ترغیب کنید تا از شما خرید کنند و شما را به سایر اقوام و آشنایان معرفی کنند. برای جا افتادن این کار نیاز است از اقوام و نزدیکان خود بخواهید تا شما را به دیگران معرفی کنند. حتی می توانید برای شروع نمونه سوسیس و یا کالباس خود را به اقوام بدهید و اعلام کنید که آماده سفارش گرفتن هستید.

یکی از شاخص‌های مربوط به محاسبه سود یک سرمایه‌گذاری در امور مالی «نرخ بازگشت سرمایه» است که آن را با ROI نشان می‌دهند. برای اینکه ببینید چقدر طول می کشد تا سرمایه شما برگردد کافیست مقادیر خود را در فرمول زیر قرار دهید.

نرخ بازگشت سرمایه

به این صورت شما می توانید محاسبه کنید با فروش چند کیلو از چه محصولی هزینه ی مواد اولیه و یا سرمایه ی اولیه ای که برای خرید ابزار و وسایل در نظر گرفته اید، بر میگردد.

 

فوت کوزه گری:

در این بخش قصد داریم تکنیک هایی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید محصول خود را ارائه دهید، مشتریان ثابت پیدا کنید و به سود برسید.

 

بازار و مخاطب هدف خودت را بشناس

اولین کاری که بعد از تولید محصول خوب و با کیفیت باید انجام بدهید، شناخت بازار هدف است. یعنی به چه کسانی اعلام کنید که آماده ی سفارش گرفتن هستید. طبیعتا افرادی که در سبک زندگی خود علاقه ی زیادی به فست فود و غذای بیرون دارند، خیلی زود جذب محصول شما خواهند شد. کافی است در بین اقوام، دوستان و آشنایان اعلام کنید که آمادگی سفارش گرفتن دارید. از مزایای استفاده از فست فود خانگی بگویید و آن ها را به تغذیه سالم دعوت کنید.

 

اصولی بازاریابی کنید و مشتریان ثابت خود را بشناسید!

از جمله روش های بازاریابی در حوزه ی تبلیغات مواد غذایی، ارائه نمونه کار است. کافیست اقوام خود را دعوت کنید و یک سفره از فینگر فود‌هایی با سوسیس و کالباس خود پهن کنید. بعد از صرف غذا به آن ها اعلام کنید که سفارش قبول می کنید. از آن ها بخواهید تا شما را به سایر دوستان و اقوام معرفی کنند. به این روش بازاریابی ویروسی یا همان بازاریابی سینه به سینه می گویند. از طریق این روش شما می توانید شبکه‌ای بزرگ از مشتریان را برای خود فراهم کنید.

طبیعتا بعد از مدتی متوجه می شوید که برخی از مشتریان شما به صورت ثابت و ماهانه به شما سفارش می دهند. می توانید برای آن ها امتیاز ویژه ای قائل شوید تا میزان خرید خود را بیشتر کنند و وفادار شوند. به عنوان مثال بگویید اگر دو نمونه کالباس خشک مرغ و سوسیس کوکتل را با هم خریداری کنید، 20 هزار تومان به شما تخفیف می دهم؛ یا چون شما مشتری ثابت هستید، برای شما ارسال رایگان است.

 

خوش قیمت بخر، خوش قیمت بفروش!

ترفند دیگری که می تواند تأثیر فراوانی روی میزان خرید مشتری داشته باشد، قیمت محصولات است. اگر شما بتوانید مواد اولیه ی خوش قیمت و مرغوب تهیه کنید، طبیعتا می توانید قیمت تمام شده را پایین بیاورید. پس سعی کنید گوشت، مرغ و سایر مواد اولیه را از جاهایی تهیه کنید که خوش انصاف تر هستند. کسب و کار خود را به آن ها معرفی کنید و از آن ها بخواهید تا با شما همکاری کنند.

هدف از این مطلب این است که شما بتوانید با علم به این بازار کار وارد شوید و بتوانید در آن موفقیت کسب کنید. در مطالب آینده سعی می کنیم در رابطه با انواع سوسیس و کالباس صحبت کنیم. خوشحال می شویم اگر با نظرات ارزنده ی خود به سایر عزیزانی که در آغاز راه هستند، کمک کنید.

تیم تولید محتوا نواتجهیز
ارسال دیدگاه