همه چیز درباره‌ی کسب و کار تولید فلافل خانگی

همه چیز درباره‌ی کسب و کار تولید فلافل خانگی
امتیاز دهید

در حال حاضر بسیاری از افراد به دلیل مشغله های کاری و جلوگیری از اطلاف وقت، در برنامه غذایی روزانه از محصولات کنسرو شده و یا غذاهای آماده استفاده می‌کنند. یکی از پر طرفدار ترین این محصولات فلافل های نیمه آماده هستند. با این اوصاف شاهد رونق بازار کار فلافلی هستیم.

مقدمه

در مطالب قبل از مزایا و معایب کار در منزل گفتیم. اما تجربه ثابت کرده کار تولید فلافل در منزل از جمله مشاغلی است که بانوان زیادی به آن علاقه نشان داده اند و مشغول این حرفه هستند. اما ممکن است سوالات زیادی ذهن شما را به خود مشغول کرده باشد.

آیا شما هم به این فکر می کنید که از کجا شروع کنید؟

در این فکر هستید که چقدر سرمایه احتیاج دارید؟

چه کسانی مشتری شما هستند؟

پس تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید و یا برای مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

سرمایه ی اولیه مورد نیاز برای کسب و کار تهیه فلافل خانگی:

باید دقت کنید که در ابتدای کار هزینه های جانبی و اضافی می تواند فشار زیادی به شما بیاورد. اما از طرفی دیگر کم هزینه کردن هم ممکن است مشکلاتی به همراه داشته باشد. حالا اینکه این سرمایه چقدر باشد، وابسته به این است که شما کدامیک از موارد گفته شده در ادامه را ضروری می دانید و از کدام یک از آن ها چشم می پوشید.

برای شروع این کار شما نیاز به یک چرخ گوشت حرفه ای و یا دستگاه کاتر میکسر برای مخلوط کردن و پوره کردن مواد دارید. تفاوت دو دستگاه فوق در این است که با استفاده از چرخ گوشت های حرفه ای شما ناچارید چند بار مواد را از داخل دستگاه رد کنید اما با کاتر میکسر تنها یکبار میکس کردن مواد به شما خمیری یکدست می دهد و می توانید حین انجام کار سایر ادویه ها را نیز اضافه کنید.

شما می توانید قرص های فلافل را به صورت دانه ای قیمت گذاری کرده و به فروش برسانید. برای این کار لازم است قیمت تمام شده یک کیلو فافل را به دست بیاورید. یک کیلو فلافل را دانه شمار کنید و در نهایت قیمت تمام شده را تقسیم بر تعداد کنید.

برای سرو فلافل شما می توانید آن را کمی سرخ کرده، بسته بندی و فریز نمایید و به صورت نیمه آماده به سوپرمارکت ها و اغذیه فروشی ها ارائه دهید. در خصوص مشتریان این حوزه در همین مطلب به تفصیل توضیح داده شده است. پس تا پایان مطلب همراه ما باشید.

همچنین می توانید فلافل را به صورت ساندویچ های آماده به سینماها، مدارس، ادارات، دانشگاه ها و… عرضه کنید.

در نهایت با توجه به موارد بالا شما برای شروع، سرمایه ای در حدود 4 تا 6 میلیون تومان نیاز دارید و در ادامه در رابطه با بازگشت سرمایه را توضیح خواهیم داد.

 

چقدر زمان می برد تا سرمایه ام برگردد و کارم جا بیفتد؟

وقتی حرف از کسب و کاری در حوزه ی خوراکی حرف می زنیم، کیفیت و طعم حرف اول را میزند. طبیعتا مشتریان شما هوشمند هستند و تفاوت کیفیت را تشخیص می دهند، پس تا حدی کیفیت محصول، قیمت آن را توجیح می کند. اما به این معنی نیست که گران بفروشید. شما می توانید با در نظر گرفتن سود مناسب در کنار کیفیت خوب مشتریان را ترغیب کنید تا از شما خرید کنند و شما را به سایر اقوام و آشنایان معرفی کنند. برای جا افتادن این کار نیاز است از اقوام و نزدیکان خود بخواهید تا شما را به دیگران معرفی کنند. حتی می توانید برای شروع نمونه انواع فلافل خود را به اقوام بدهید و اعلام کنید که آماده سفارش گرفتن هستید.

یکی از شاخص‌های مربوط به محاسبه سود یک سرمایه‌گذاری در امور مالی «نرخ بازگشت سرمایه» است که آن را با ROI نشان می‌دهند. برای اینکه ببینید چقدر طول می کشد تا سرمایه شما برگردد کافیست مقادیر خود را در فرمول زیر قرار دهید.

به این صورت شما می توانید محاسبه کنید با فروش چند کیلو از چه محصولی هزینه ی مواد اولیه و یا سرمایه ی اولیه ای که برای خرید ابزار و وسایل در نظر گرفته اید، بر میگردد.

 

مشتریان من چه کسانی هستند؟

اغذیه فروشی ها

بسیاری از فست فود ها و یا همان اغذیه فروشی ها، برای فروش ساندویچ فلافل، از قرص های نیم آماده فلافل استفاده می‌کنند. چرا که فضا و زمان کافی را برای تولید مستقیم این غذا ندارند. مثل انواع نیم پخت سالاد و همبرگر ها. در نتیجه می‌توانید به صورت وزنی یا فله، تولیدات خود را به آن ها بفروشید.

سوپر مارکت ها

اغلب سوپر مارکت ها، برای تکمیل شدن اجناس خود از محصولات این چنینی استقبال می‌کنند. شاید حجم فروش شما به این فروشنده ها اندک باشد. اما این نکته را در نظر داشته باشید که تعداد بیشماری از این مغازه ها در هر منطقه و خیابان مشغول به کار هستند و مشتریان مخصوص به خود را دارند.

فروشگاه های پروتئینی

در این فروشگاه ها انواع سوسیس و کالباس، همبرگر و دیگر محصولات پروتئینی به فروش می‌رسد. مشتریان این فروشگاه ها، به دنبال خرید یک مواد اولیه با پخت آسان هستند. در اصطلاح عامیانه یک وعده غذایی حاضر و آماده که فقط نیاز به سرخ شدن داشته باشد. فلافل های خوش طعم شما می‌توانند در این فروشگاه ها فروخته شوند.

فروشگاه های مخصوص گیاه خواران

مواد اولیه تهیه فلافل، موجب شده تا این غذا یک خوراک گیاهی محسوب شود. افراد گیاه خوار و یا همان وگن، از خرید این فلافل های پیش پخت استقبال خواهند کرد. در نتیجه می‌توانید تولیدات خود را به فروشگاه های مخصوص گیاه خواران بفروشید.

خانم های خانه دار

در ابتدای مطلب عنوان کردیم که اغلب، افراد شاغل و پر مشغله از خرید این نوع غذاها استقبال می-کنند. باید این نکته را در نظر داشت که مادر های خانه دار از این قضیه مستثنا نیستند. رسیدگی به امور خانه و فرزندان زمان زیادی را از خانم های خانه دار خواهد گرفت. می‌توانید فلافل ها را در اماکنی مثل پارک های بانوان، باشگاه ها و آموزشگاه به این افراد بفروشید.

هدف از این مطلب این است که شما بتوانید با علم به این بازار کار وارد شوید و بتوانید در آن موفقیت کسب کنید. در مقالات آینده سعی می کنیم در رابطه با انواع مشاغل خانگی صحبت کنیم. خوشحال می شویم اگر با نظرات ارزنده ی خود به سایر عزیزانی که در آغاز راه هستند، کمک کنید.

 

تیم تولید محتوا نواتجهیز
ارسال دیدگاه